30 تا از رایج ترین اصطلاحات طراحی سایت به زبون مامان بزرگ انیشتین…!
سلام به شما سوتکایی عزیز!
باز هم به آژانس خلاقیت سوتکا خوش اومدین!
قراره با هم در مورد اصطلاحات مهم طراحی سایت صحبت کنیم. دونستن رایج ترین اصطلاحات طراحی سایت (Website design terms) در دنیای شگفت انگیز فضای آنلاین، به ما این فرصتو می ده که با دید بهتری شروع کنیم به ماجراجویی. اگر داری این مقاله رو می خونی، یعنی تصمیم گرفتی وارد دنیای جذاب اینترنت بشی. جایی که پره از وبسایت های رنگارنگ در زمینه های مختلف. یا شایدم می خوای یه کسب و کار اینترنتی برای خودت راه اندازی کنی. ممکنه یه اطلاعاتی در مورد طراحی سایت اینترنتی داشته باشی. یا اینکه تازه وارد این فضا شده باشی. یا حتی ممکنه خودت یه طراح سایت حرفه ای باشی و قصد آموزش طراحی سایت به دیگران رو داشته باشی.

فهرست مطالب
رایج ترین اصطلاحات طراحی سایت به زبون ساده!
داشتن یه مرجع خلاصه و مفید در زمینه رایج ترین اصطلاحات طراحی سایت به زبون ساده، می تونه کمک خوبی برای تسریع روند یادگیری ما و دیگران باشه. بنابراین من تصمیم گرفتم این مقاله رو با هدف یادگیری تفریح وار طراحی سایت بنویسم. امیدوارم که بتونه کمک کوچیکی برای اهداف بزرگمون باشه. :)
جناب انیشتین عزیز یه جمله ای داره که مفهومش اینه:
اگه می خوای ببینی چیزی رو خوب خوب یادگرفتی یا نه…
ببین می تونی واسه مامان بزرگت توضیحش بدی یا نه…!
انیشتین عزیز!
بنابراین من تصمیم گرفتم برای تست خودمم که شده رایج ترین اصطلاحات طراحی سایت رو به روش مامان بزرگی اینجا توضیح بدم. پیشنهاد می کنم تو هم بعد از خوندن این مقاله این کارو تست کنی و عکس العمل مادربزرگتو برامون تو بخش نظرات بنویسی :)
خوب، بریم سراغ اصطلاحات اولیه در طراحی وب سایت اینترنتی:
Web Site (وب سایت)
کلمه وب سایت جزو اصطلاحات اولیه طراحی وب هست که همون طور که می بینیم از دو بخش Web به معنای وب و Site به معنای محل، تشکیل شده. یعنی محلی که در فضای اینترنت ایجاد شده. اگه بخوام به زبون مامان بزرگی توضیح بدم می شه یک وبسایت رو به یک ساختمون تشبیه کرد. ما در فضای حقیقی ساختمون هایی رو با کاربری های مختلف بنا می کنیم. مثل ساختمون مسکونی، تجاری، اداری و …
دقیقا یک وب سایت هم در فضای مجازی می تونه مثل یک ساختمون در فضای حقیقی باشه که بنا به هدف خاصی و با یک کاربری ویژه طراحی و ساخته می شه. مثلا وبسایت شخصی، اداری، تجاری، فروشگاهی و … از اینجا به بعد قراره وجه تشابه تمام اصطلاحات تخصصی طراحی سایت رو با اجزای یک ساختمون پیدا کنیم تا راحت تر بتونیم این مفاهیم رو درک کنیم.
Web Page (وب پیج)
وب پیج یا صفحه وب به بخش های مختلفی از وبسایت گفته می شه که اطلاعات مختلفی مثل متون، تصاویر، فیلم ها و خلاصه هر نوع دیتای دیگه ای رو در اون به نمایش می ذارن. این صفحات یا پیج ها در کنار هم وبسایت رو تشکیل می دن. وب پیج رو می شه به اتاق های یک ساختمون تشبیه کرد که با قرار گرفتن در کنار هم یک بنای کامل رو شکل می دن.
همون طور که ساختمون از بخش های مختلفی مثل آشپزخونه، اتاق، حال، پذیرایی و … تشکیل شده که فضاهای اصلی اون رو تشکیل می دن، یک وبسایت هم از صفحات و برگه های مختلفی تشکیل شده که شالوده سایت رو تشکیل می دن. وبعد از اون هم بنا به هدف ما می تونه بخش های دیگه ای هم به سایت اضافه بشه.
Home Page (صفحه خانه)
اصطلاح صفحه خانه یا صفحه اصلی پایه ای ترین اصطلاحات طراحی سایت هست. هوم پیج همون جاییه که اولین بار با وارد شدن به دامنه اصلی سایت می بینیمش. این صفحه شامل اطلاعات کلی سایت می شه. در هوم پیج ما به کاربرا توضیح می دیم که این وبسایت در مورد چیه، کارش چیه، هدفش چیه و چه کمکی قراره به اونا بکنه.
Domain (دامنه)
دامنه، کلمه رایج در اصطلاحات طراحی سایت در واقع همون اسمی هست که به کمک اون می تونیم وبسایت های مختلف رو در فضای وب از هم جدا کنیم. همون طور که ساختمون های مختلف رو می شه به کمک آدرس و شماره پلاک اون ها پیدا کرد. برای پیدا کردن یک وب سایت خاص هم، کافیه آدرس دامنه سایت رو در مرورگر سیستم رایانه ای خودمون وارد کنیم.
دامنه ها انواع مختلفی دارن و از بخش های مختلفی هم تشکیل می شن که به ترتیب شامل پیشوند، اسم اصلی و پسونده که به کمک نقطه از هم جدا شدن. اسم اصلی سایت، می تونه همون نامی باشه که ما برای برند خودمون انتخاب می کنیم.
البته یک دامنه ممکنه بر حسب نیاز شامل بیش از یک پسوند باشه. به عنوان مثال دامنه سوتکا www.sootca.com فقط شامل پسوند com هست. اما یک سری سایت های خاصی هم وجود دارن که در فضای وب در دسته بندی خاصی قرار می گیرن و پسوندشون اصولا بخشی از اسم دسته بندی اون هاست. مثلا سایت های دانشگاهی مثل وبسایت دانشگاه علم و صنعت www.iust.ac.ir شامل دو پسوند ac و ir هست که اولی از کلمه academy به معنای دانشگاه و دومی از کلمه iran گرفته شده. در مورد انواع دامنه ها بعدا بیشتر صحبت می کنیم.
W3C
W3C مخفف عبارت World Wide Web Consortium به معنای کنسرسیوم شبکه جهانی وب و درواقع مرجع جهانی تعیین استانداردها، راهبردها و قوانین دنیای وب هست. این مجموعه که از سال 1994 فعالیت خودشو شروع کرده توسطه سه سازمان تحقیقاتی به نام های MIT در آمریکا، INRIA در اروپا و Keio University در ژاپن میزبانی می شه.
هدف W3C ایجاد استانداردهاییه که به کمک طراحان سایت و برنامه نویس ها میاد. تا بتونن وبسایت هایی رو طراحی کنن که با تمام مرورگرها در سراسر دنیا سازگار باشه.
Web Host (میزبان وب)
از جمله اصطلاحات رایج طراحی سایت اسمش هست هاست…! هاست، همون طور که از اسمش پیداست! جاییه که از سایت ما میزبانی می کنه… برای توضیح این اصطلاح به زبون مامان بزرگی، می شه هاست رو به یک شهرک تشبیه کرد که هر بخشی از اون رو به یک ساختمون (منظورم همون وبسایته) اختصاص می دن. ما به فضایی نیاز داریم که بتونیم وبسایت یا همون ساختمون خودمونو بنا کنیم. این فضا می تونه مال خودمون باشه (یعنی شخصی باشه) یا می تونه اجاره ای باشه (یعنی عمومی باشه).
هاست در واقع یک حافظه کامپیوتری بزرگه که اطلاعات وبسایت ما رو در خودش ذخیره می کنه. به طور کلی تهیه این ابرکامپیوترها و نگهداری از اونا کار زمان بر و هزینه بری هست. از طرفی وبسایت های رایج نیازی به این همه حافظه برای جا دادن اطلاعاتشون ندارن. بنابراین شرکت های های زیادی به وجود اومدن که به شرکت های هاستینگ معروفن.
این شرکت ها تعدادی از این حافظه هارو یک جا جمع می کنن و هر بخشی از اون رو به صاحبان وبسایت ها اجاره می دن تا اطلاعاتشون رو در هاست موردنظر ذخیره و نگهداری کنن. و به ازای این خدمات سالیانه مبلغی رو از اونا دریافت می کنن.
Local Host (هاست محلی)
لوکال هاست یکی دیگه از رایج ترین اصطلاحات طراحی سایت ماست. همون طور که گفتیم ما برای طراحی وبسایت خودمون به یک هاست نیاز داریم تا بتونیم ساختمون وبسایتمونو روی اون بنا کنیم. برای دسترسی به هاست ما به اینترنت نیاز داریم. ممکنه خیلی وقت ها ما به اینترنت و در نتیجه به هاست دسترسی نداشته باشیم. گاهی اوقات هم ممکنه فقط بخوایم به صورت تست یک سایت رو طراحی کنیم و نیازی نباشه که برای هاست هزینه کنیم. این جاست که میایم و از یک شبیه ساز هاست کمک می گیریم. به این شبیه ساز، لوکال هاست یا هاست محلی می گن.
Server (سرور)
سرور از جمله اصطلاحات طراحی سایت هست که احتمالن بیشتر به گوشمون خورده باشه. زمانی که ما به دنبال یک وبسایت می گردیم اولین کاری که می کنیم اینه که آدرس اون وبسایت رو در مرورگر خودمون وارد کنیم. این کار باعث می شه که از سمت مرورگر یک سیگنال به سمت هاست ما ارسال بشه و ازش درخواست بکنه که اطلاعات وبسایت موردنظر ما رو روی مرورگر بارگذاری کنه. این کار به کمک سرور انجام می شه.
در واقع سرور نرم افزاریه که روی سیستم هاست نصب می شه و دیتای موردنظر ما رو از حافظه هاست می خونه. البته اغلب به اصطلاح از هاست به عنوان سرور یاد می شه که از نظر تکنیکی درست نیست.
Client (کلاینت)
ازجمله اصطلاحات طراحی سایت که به اشتباه برامون معنی شده کلاینت هست. عموما Client به کامپیوتری گفته می شه که درخواستی به سرور ارسال می کنه. کلاینت در فرهنگ لغت به معنای مشتری هست. یعنی کسی که تقاضایی رو از فروشنده داره. و در زمانی که ما از طریق مرورگر درخواست نمایش یک وبسایت رو داریم؛ در واقع به عنوان تقاضا کننده درخواستی رو به سمت سرور ارسال کردیم. بنابراین در اصطلاح طراحی سایت به ما می گن کلاینت.
Client Side (سمت کاربر)
Client Side اصطلاحن به زبان هایی گفته می شه که در سمت کاربر کار می کنن و به طور کلی از اون ها برای طراحی وب استفاده می شه. به عنوان مثال به زبان هایی مثل HTML, CSS, Javascriptکلاینت ساید گفته می شه. فعلن در همین حد واسه مامان بزرگا کافیه، بیشتر از این ممکنه گیجشون کنه…!
Server Side (سمت سرور)
سرور ساید در اصطلاح طراحی سایت به زبان هایی گفته می شه که روی سرور اجرا می شن و برای اجرا شدن به یک سرور نیاز دارن. حالا این سرور می تونه یک سرور واقعی در فضای آنلاین باشه و یا یک شبیه ساز سرور که به اطلاح بهش می گن Local Host (هاست محلی). به عنوان مثال زبان هایی مثل PHP یا ASP.NET که برای اجرا حتمن به یک سرور نیاز دارن، Server Side گفته می شن.

Front End (فرانت اند)
Front End به مجموعه تکنولوژی هایی گفته می شه که زبان های برنامه نویسی Client Side انجام می دن. به طور کلی از این تکنولوژی ها برای طراحی وب استفاده می شه. در فرانت اند فقط با عناصر دیداری سایت کار میکنیم و هر تغییری که ایجاد میکنیم در چهره سایت مشخص میشه. زبان های HTML، JavaScript و CSS جزو اصلیترین عناصر فرانت اند هستند.
Back End (بک اند)
Back End به مجموعه تکنولوژی هایی گفته می شه که زبان های برنامه نویسی Server Side انجام می دن.
HTML (اچ تی ام ال)
HTML درواقع مخفف عبارت Hyper Text Markup Language هست که در فارسی به اون، زبان نشانه گذاری ابرمتن گفته می شه. این زبان که از جمله اصطلاحات رایج در طراحی سایت به شمار میره، در اصل یک پل ارتباطی بین طراح سایت و مرورگر وب هست. امروزه از نسخه جدیدتر HTML استفاده می شه که بهش XHTML گفته می شه. حواست باشه که HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، بلکه یک زبان نشانگذاری یا Markup language به حساب میاد که اطلاعات رو برای مرورگر ترجمه می کنه. تا مرورگر بتونه اونارو به ما نشون بده.
HTML عناصر مختلف وبسایت مثل پاراگراف، لیست، عکس، صوت و … رو در کنار هم قرار می ده و چهارچوب اصلی صفحه وب رو ایجاد می کنه. به زبون مامان بزرگی کدهای HTML در وبسایت، حکم پی و اسکلت در ساختمون رو داره.
Tag (تگ)
Tag ها در زبان HTML در حقیقت همون دستورالعمل های این زبان هستن که به مرورگر میگن صفحه مورد نظر از چه عناصری تشکیل شده. هر کدوم از این تگ ها معنا و مفهوم خاصی دارن و به ما امکاناتی مثل تغییر شکل ظاهری متنها، نشون دادن لینک ها، ساخت لیستهای مختلف و به هم متصل کردن صفحات رو می دن. HTML به کمک تگ ها عناصر مختلف رو در کنار هم می چینه و هرکابر با توجه به نیازش از اونا استفاده می کنه.
Script (اسکریپت)
اسکریپت ها در طراحی سایت برنامه ها و کدهای نوشته شده ای هستن که هر کدوم یک کار خاص رو انجام می دن. این زبان ها در اصل نمونه کوچیک شده زبان های مادر خودشون هستن که ما می تونیم به جای نوشتن دوباره این کدها، به صورت آماده از اون ها در کدنویسی هامون استفاده کنیم. زبان اسکریپت زبان بسیار محبوبیه و برای ایجاد، توسعه و مدیریت صفحات وب از اون استفاده می شه.
CSS (سی اس اس)
CSS درواقع مخفف عبارت Cascading Style Sheets و به معنی “برگه های آبشاری” هست. زبان CSS مکملی برای HTML محسوب می شه و به کمک اون می تونیم ظاهر وبسایت ها رو به دلخواه خودمون طراحی کنیم. از چیدمان عناصر گرفته تا تغییر رنگبندی و فونت ها. CSS برای وبسایت ما حکم معماری برای ساختمون رو داره.
تصور کنید که همه ساختمون ها فقط از یک اسکلت خالی تشکیل شده بودن… بدون CSS فضای اینترنت واقعا جذابیتی نداشت. مشابه این قضیه برای بدن ما هم صدق می کنه. بدن بدون CSS ما رو می تونید تو عکس ببینید…! جا داره همین جا هم از کنسرسیوم بین المللی شبکه جهانی وب (W3C) به خاطر توسعه این زبان کدنویسی تشکر کنیم هم از خدا که مارو بدون سی اس اس خلق نکرده…! ?
Script (اسکریپت)
اسکریپت به یه سری از زبان های برنامه نویسی خاص گفته می شه که تحت وب قابل اجرا هستن. اسکریپت ها برنامه های کوچیکی (می تونی بهشون بگی برنامک!) هستن که به کمک اون ها می شه یک سری از کارهای تکراری و طولانی رو به شکل اتوماتیک انجام داد. به طور کلی می شه گفت اسکریپت ها دستورالعمل هایی هستن که به کمک یک زبان اسکریپتی نوشته شدن. و به طور کلی کلمه Script یک لفظه برای دسته بندی کردن فایل های برنامه نویسی.
CMS (سی ام اس)
CMS در واقع مخفف کلمه Content Management System و نرم افزاریه که به ما این امکان رو می ده تا محتوای وبسایت خودمونو بدون نیاز به دانش برنامه نویسی مدیریت کنیم. ما قراره بعد از طراحی وبسایت بتونیم تغییراتی رو در اون اعمال کنیم. مقالاتی رو بهش اضافه کنیم. محتوای تصویری، ویدئویی، صوتی، لینک و هر المان دیگه ای رو بهش اضافه کنیم و خلاصه هر تغییری که لازمه رو در اون اعمال کنیم.
اگه قرار بود تمام این کارها رو با کدنویسی انجام بدیم که دیگه هیچی… بنابراین برنامه نویسان عزیز لطف کردن و نرم افزارهایی رو ایجاد کردن که ما بدون نیاز به زمان و انرژی، به سادگی بتونیم وبسایت های خودمونو مدیریت کنیم و تغییرات لازم رو در اون اعمال کنیم. CMS های مختلفی وجود داره. از جمله CMS های موردعلاقه من وردپرسه. چون به کمک وردپرس من تونستم به خیلی از آرزوهام برسم و دیگران رو هم به آرزوهاشون برسونم…بعدها بهتون می گم چه جوری. مطمئنم توهم به زودی عاشقش می شی… ?
Static Page (صفحه ثابت)
استاتیک پیج یا صفحه ثابت به صفحاتی از وب گفته می شه که محتواشون برای همه کاربرها ثابته و تغییر نمی کنه. و در واقع نیازی به تغییر دادنشون نداریم. همین…
Dynamic Page (صفحه پویا)
داینامیک پیج یا صفحه پویا به صفحاتی از وب گفته می شه که محتوای اون در طول زمان تغییر می کنه و هم ما و هم کاربران وبسایتمون می تونیم در اون تغییراتی رو اعمال کنیم.
Intro (اینترو)
Intro مخفف کلمه introduce به معنای معرفی و نشان دادن هست که عموما به انیمیشنی گفته می شه که با هدف خوش آمدگویی به کاربرا و جذاب تر شدن و تاثیر تبلیغاتی بیشتر در ابتدای وبسایت خودمون قرار می دیم.
ASP (ای اس پی)
ASP درواقع مخفف Active Server Pages (صفحات فعال سرور) و یک زبان برنامه نویسی تحت وب سمت سرور هست و توسط سرور خونده و اجرا می شه. از زبانهای برنامهنویسی تحت وب برای ایجاد تعامل با کاربر و طراحی صفحات داینامیک استفاده میشه. این زبان تگ های HTML، متن و اسکریپت رو شامل می شه. و با استفاده از اون ما می تونیم به صورت پویا صفحات وب و محتواشون رو تغییر بدیم و اون ها رو ویرایش کنیم.
ورژن جدیدتری از ASP هم وجود داره که بسیار پیشرفتهتر از ورژن قبلیه و اسمش هست ASP.NET. گفتم اینم شنیده باشید…
PHP (پی اچ پی)
PHP مخفف عبارت Hypertext Preprocessor به معنای پیشپردازنده فرامتن هست. این زبان هم مثل ASP یک زبان برنامه نویسی تحت وب سمت سرور هست. اما PHP یک تفاوت عمده با ASP داره و اون Open Source یا کدباز بودن این زبانه. هر کدوم از این زبان ها ویژگی ها و قابلیت های مختلفی دارن که طراحان بسته به امکانات موجود ازشون استفاده می کنن.
Java (جاوا)
جاوا یک زبان برنامه نویسی چندکاره ست، یعنی ما می تونیم با استفاده از زبان برنامه نویسی برای سیستم عاملهای مختلفی مثل ویندوز، لینوکس، اندروید، وب و … برنامهنویسی کنیم. به طور کلی یک بار برنامه موردنظر خودمونو بنویسیم و همهجا ازش استفاده کنیم. و این عالیه. مثل زبان انگلیسی که بین المللیه و همه توانایی ترجمه کردن و درک کردنش رو دارن.
JavaScript (جاوا اسکریپت)
جاوا اسکریپت که به اختصار JS یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی هست که کابردهای فوق العاده ای داره. نکته ای که وجود داره اینه که Java با JavaScript فرق می کنه. اما بعضی ها این دو رو با هم اشتباه می گیرن. شما نگیرین…
جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی تحت وب هست. و به طور کلی برخلاف زبان های برنامه نویسی سمت سرور مثل PHP و ASP یک زبان برنامه نویسی سمت کلاینت به حساب میاد که به وسیله مرورگر کاربر خونده و اجرا می شه.
به کمک این زبان برنامه نویسی می شه المان های فوق العاده جذابی رو در وبسایت طراحی و اجرا کرد. امکاناتی که JavaScript در اختیار ما می ذاره به مراتب خیلی بیشتر از CSS هست. از این زبان می شه برای برنامه نویسی اپلیکیشن های موبایل، بازی ها و اپلیکیشنهای دسکتاپ هم استفاده کرد. بنابراین می شه گفت جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی همه فن حریفه.
AJAX (اِی جکس)
AJAX یا آژاکس به مجموعه ای از استانداردها و فناوری های وب گفته می شه که به کمک اون ها می شه برنامه هایی مبتنی بر وب ایجاد کرد. ای جکس یک زبان برنامه نویسی جدید مثل جاوا نیست. بلکه یک روش جدید و خلاقانه برای استفاده از استانداردهای موجوده. در واقع AJAX هنر تبادل داده ها با سرور هست. به گونه ای که بخش هایی از یک صفحه وب، بدون این که کل صفحه بارگذاری بشن، به روزرسانی بشه.
حتما برای شما هم پیش اومده که وارد یک وبسایت بشین و یک فرم خاص رو پر کنین. زمانی که قصد دارین به صفحات بعدی فرم برین، بدون استفاده از کدهای AJAX کل صفحه موردنظر به روزرسانی می شه و این عمل هم زمان بر و هم خسته کننده ست. اما با استفاده از آژاکس ما می تونیم از سرور بخوایم که فقط فرم رو به روزرسانی کنه و بقیه بخش های سایت مجددا آپدیت نشه. بنابراین مهمترین مزیت این فناوری اینه که دیگه برای انجام هر کاری، لازم نیست صفحه وب دوباره بارگذاری بشه.
Source Code (کد منبع)
Source Code در واقع اون بخشی از نرم افزار هست که برای کاربران نرم افزار قابل مشاهده نیست. به طور کلی به کدهایی که برای طراحی یک نرم افزار یا برنامه نوشته می شه سورس کد گفته می شه. برنامه نویس هایی که به این کدها دسترسی دارن می تونن با تغییر این کدها برخی از ویژگی هاشونو تغییر بدن یا اصلاحشون کنن.
Closed Source (متن بسته)
کلوزد سورس برخلاف اپن سورس به نرم افزارهایی گفته می شه که فقط افراد و سازمان هایی که اون هارو ایجاد کردن و روی این برنامه ها کنترل دارن، می تونن در این کدها تغییر ایجاد کنن. نرم افزارهای Closed Source به صورت اختصاصی ایجاد می شن. و اگر دقت کرده باشید به هنگام نصب و استفاده از این نرم افزارها از ما خواسته می شه تا یک مجوز رو امضا کنیم (تیک بزنیم…). با قبول کردن مفاد این مجوز ما می پذیریم که کاری خلاف میل تولیدکنندگان نرم افزار انجام ندیم.
Open Source (متن باز)
اپن سورس در اصطلاح طراحی سایت، به نرم افزارها و برنامه هایی گفته می شه که برنامه نویس ها به سورس کد اون ها دسترسی دارن. سازندگان نرم افزارهای Open Source کد اون ها رو در اختیار کسانی که تمایل دارن به کدها دسترسی داشه باشن، قرار می دن. این افراد می تونن کدها رو مشاهده کنن، اون هارو کپی کنن، از این کدها در برنامه نویسی هاشون استفاده کنن، تغییرشون بدن یا به اشتراک بذارن. نرم افزارهای Open Source این امکان رو به برنامه نویس ها می ده که بتونن ایرادهای اون رو شناسایی کنن و با انجام تغییراتی اصلاحشون کنن.
دونستن اصطلاحات مهم طراحی سایت به طور کلی چه کمکی به ما می کنه؟
کم ترین کمکی که دونستن اصطلاحات مهم طراحی سایت می تونه به ما بکنه، آگاهی از فضای وبسایت و بخش های مختلف اونه. به خصوص زمانی که قصد سفارش طراحی سایت به یک شرکت یا طراح سایت رو داشته باشیم، می تونیم بهتر تعامل برقرار کنیم و با آگاهی بیشتری در این مسیر قدم برداریم. و سوالات عمیق تر و تخصصی تری در این زمینه بپرسیم و به عنوان یک فرد ناشی و ناآگاه اقدام نکنیم.
پکیج کامل راه اندازی کسب و کار اینترنتی شامل:
لوگو خلاقانه + وبسایت حرفه ای + ایده های خلاقانه جدید + مشاوره رشد کسب و کار
(با تخفیف میلیونی ویژه سوتکایی ها+پرداخت اقساطی)
همین الان می تونید از طریق واتساپ یا تماس مستقیم با ما در ارتباط باشید. کمک به شما باعث افتخار ماست.
جمع بندی اصطلاحات طراحی سایت
اصطلاحات طراحی سایت و یادگیری اونا به ما کمک می کنه که با سرعت بیشتری تو این زمینه رشد کنیم. ما می تونیم این اصطلاحات و اطلاعات رو با روش های ساده و تفریح وار و خلاقانه یادبگیریم و به دیگران هم یاد بدیم. اولین قدم در یادگیری سریع هر علمی می تونه آشنایی با اصطلاحات و لغات تخصصی اون زمینه باشه. ما با این روش می تونیم قدم بزرگی در آموزش طراحی سایت آسان برداریم و افراد زیادی رو به این تخصص علاقه مند کنیم.
اینا چندتا از رایج ترین اصطلاحات در طراحی سایت بود. خیلی خوشحال میشیم اگه اصطلاحات دیگه رو هم برامون تو بخش نظرات بنویسی و به زبون مامان بزرگی توصیفشون کنی. اصطلاحات طراحی وب سایت خیلی زیادن و ما حتمن تو بروزرسانی های بعدی اونارو به این مقاله اضافه می کنیم.
هدف ما هم در آژانس خلاقیت سوتکا همینه. اینکه با کارت تفریح کنی. اینکه با ایده ها و راهکارهای خلاقانه و نوین، هرچیزی رو برای خودت به تفریح تبدیل کنی و دنیای بهتری برای خودت و دیگران بسازی. ممنون که با ما همراه بودی.
دیدگاهتان را بنویسید