کسب و کار اینترنتی چیست؟ (الفبای کسب و کار آنلاین + 7 روش جادویی)
سوتکایی عزیز سلام!
بازهم به سوتکا خوش اومدید!
کسب و کار اینترنتی چیست؟ (what is internet business) این سوالیه که خیلیا باهاش مواجه هستن و ممکنه ابهاماتی در این زمینه داشته باشن. تو این مقاله در مورد کسب و کار آنلاین و امکانات فوق العاده ای که این بستر جذاب در اختیارمون قرار می ده اطلاعات جذابی رو به دست میاریم. در کنارش روش های جذابی رو در زمینه کسب درآمد اینترنتی بهتون معرفی می کنم که می تونه دیدگاه جدیدی از کسب و کار آنلاین بهتون بده. پیشنهاد می کنم تا آخرش با من همراه باشید. چون قراره با هم به دنیایی از عجایب کسب و کار قدم بذاریم…
فهرست مطالب
کسب و کار اینترنتی چیست و چی نیست؟!
منظور از کسب و کار اینترنتی چیست واقعن؟! فریب نخوریم…! ممکنه برخی افراد تصورشون این باشه که کسب و کار اینترنتی به همون اقداماتی گفته می شه که در اون یک سری افراد، بدون هیچ تخصص خاصی در بستری مثل شبکه های هرمی به هم وصل می شن. این افراد اغلب با تصور یک شبه پولدار شدن وارد فضای اینترنت می شن و به احتمال زیاد علاوه بر زمان و انرژی، سرمایه خودشونم از دست می دن و پا از دست کوتاه تر (پانوشت: منظور نویسنده همان دست از پا درازتر است!) میان بیرون… ما باید حواسمونو جمع کنیم و بدونیم که به هر دعوتی پاسخ مثبت ندیم و هر تعاریفی رو نپذیریم. حتمن در خصوص اطلاعاتی که دیگران در مورد اینکه کسب و کار آنلاین چیه، برای کسب منفعت خودشون به ما می دن به طور کامل تحقیق کنیم و اجازه ندیم به سادگی ذهنمونو منحرف کنن.
حالا واقعن کسب و کار آنلاین چیست؟!
کسب و کارهای آنلاین یا اینترنتی اصولا می تونه به فعالیت های گفته بشه که در اون، ما به کمک بسترهای اینترنتی و انلاین، اقدام به ایجاد یک ارزش افزوده می کنیم. یعنی چی؟ یعنی دردی رو دوا می کنیم. نیازی رو رفع می کنیم. کارآفرینی می کنیم. یک کسب و کار سنتی و آفلاین رو به کسب و کار آنلاین تبدیل می کنیم. و هزاران فعالیت دیگه که می تونه به پیشرفت ما و میلیون ها انسان یا حیوان یا هر مخلوق دیگه ای کمک کنه. در کسب و کارهای اینترنتی یا کسب و کار آنلاین، ما با ترکیب ابزارهای اینترنتی مثل وبسایت شخصی، وبسایت های عمومی، شبکه های اجتماعی و … با راهکارهای نوین کسب و کار، ارزش های جدیدی رو ایجاد کرده و نیازهای مادی و معنوی افراد جامعه رو رفع می کنن.
شاید هزاران فعالیت دیگه هم در بستر اینترنت انجام بشه که ارزش افزوده ای ایجاد نکنه. و حتی تاثیرات مخربی هم در جامعه داشته باشه. اما منظور ما در اینجا ساخت کسب و کار آنلاین به شکل مثبته که موجبات رشد و شکوفایی رو فراهم کنه.
پکیج کامل راه اندازی کسب و کار اینترنتی شامل:
لوگو خلاقانه + وبسایت حرفه ای + ایده های خلاقانه جدید + مشاوره رشد کسب و کار
(با تخفیف میلیونی ویژه سوتکایی ها)
همین الان می تونید از طریق واتساپ یا تماس مستقیم با ما در ارتباط باشید. کمک به شما باعث افتخار ماست.
تاریخچه کسب و کار اینترنتی چیست؟
شاید علاقه مند باشید که بدونید تاریخچه کسب و کار اینترنتی چیست یا اینکه از چه زمانی کسب درآمد آنلاین شکل گرفت. مسلما کسب درآمد از اینترنت از زمانی شروع شد که یک یا چند شخص باهوش و با اراده، تصمیم گرفتن راه های جدید کسب درآمد به کمک روش های جدید و غیررایج رو امتحان کنن. اینکه این شخص یا اشخاص کی و چطور این کارو شروع کردن بمونه برای بعد..! اما نکته ای که اینجا باید بهش برسیم اینه که باور داشته باشیم هزاران راه برای پول درآوردن وجود داره و این فرصت برای ما هم وجود داره تا دست به خلاقیت بزنیم و راه های جدید کسب درآمد رو امتحان کنیم. دقیقن مثل کاری که ما در سوتکا انجام دادیم و همچنان هم در حال انجامش هستیم…!
شباهت کسب و کار سنتی و کسب و کار آنلاین چیست؟
مهم ترین شباهت کسب و کار سنتی و کسب و کار آنلاین، اینه که به دنبال رفع یک نیاز از افراد، سازمان ها، ارگان ها و به طور کلی جامعه، شکل می گیرن. می شه کسب و کار اینترنتی رو مثل یک بیزینس سنتی در نظر گرفت که افراد، به کمک بستر اینترنت باهاش آشنا می شن و به شکل اینترنتی نیازهاشونو رفع می کنن. پس اگه یه بیزینس سنتی داری و می خوای به کمک ابزارهای آنلاین اونو رشد بدی، درنگ نکن، چون این توانایی رو داری و کافیه اطلاعات لازم رو به دست بیاری تا در فضای آنلاین هم مثل فضای آفلاین بدرخشی.
تفاوت کسب و کار سنتی و کسب و کار اینترنتی چیست؟
برای مقایسه و کشف تفاوت کسب و کار اینترنتی با سنتی، بهترین کار اینه که یک بیزینس ثابت رو در نظر بگیریم و بعد چالش ها و فرصت های این حوزه و نحوه تامین کالا، بازاریابی، فروش، پشتیبانی، ارتباط با مشتری و … رو در دو روش سنتی و اینترنتی بررسی و مقایسه کنیم. خبر خوب اینه که امروزه یکی از بهترین راهکارها ترکیب این دو روش و ارتقای کسب و کار سنتی به کمک ابزارهای آنلاینه که می تونه در نهایت فرصت های جدیدی رو برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی در اختیار ما قرار بده.
انواع مدل های کسب و کار اینترنتی چیست؟
انواع مدل های کسب و کار اینترنتی رو شاید نشه به طور کامل شرح داد. بستگی داره منظور از این پرسش چی باشه؟ عایا منظور فقط کسب درآمد آنلاین هست یا به طور کلی راه اندازی یک بستر برای درآمدزایی اینترنتی. شاید بشه انواع مدل های کسب و کار آنلاین رو در شاخه های زیر جا داد:
- فروش محصولات فیزیکی، دانلودی، اطلاعات و …
- همکاری در فروش
- ارائه خدمات
- تبلیغات
- مشاوره
- آزادکاری (فریلنسینگ)
- و هر نوع کسب و کاری که به کمک اون بتونید به صورت اینترنتی یک نیاز رو رفع بکنید…!
ما که خیلی خوشحال می شیم اگر در هر نوع کسب و کاری که هستین چه انلاین و چه افلاین تو بخش نظرات برامون بنویسید و از انواع روش های درآمدزایی تون با ما صحبت کنید. نظرات ارزشمند شما به ما کمک می کنه در همون زمینه هایی که شما نیاز دارید محتوای آموزشی تولید کنیم. :)
مزایای کسب و کار اینترنتی چیست؟
مزایای کسب و کار اینترنتی چیست؟ این سوالیه که اغلب افرادی که بهشون مشاوره می دیم ازمون می پرسن و منم در پاسخ میگم هرچیزی که فکرشو بکنید! به نظر من کمترین مزیت کسب و کارهای اینترنتی اینه که می تونه هیچ سقف درآمدی نداشته باشه. اگر بتونیم تمام انرژی، زمان، سرمایه، تخصص، خلاقیت و هرآنچه رو که برای موفقیت لازمه، هوشمندانه در بستر اینترنت به کار بگیریم، علاوه بر رشد خودمون می تونیم به رشد میلیون ها انسان دیگه هم کمک کنیم. چرا که با کارآفرینی در این حوزه می شه عده زیادی رو مشغول به کار کرد و بستری رو برای رشد و شکوفایی افراد فراهم کرد.
اگر از من بپرسین مزایای کسب و کار اینترنتی چیست، می گم:
- عدم محدودیت زمانی
- عدم محدودیت مکانی
- امکان راه اندازی کسب و کار اینترنتی برای هر کسی با هر سنی و با هر نوع مدرک تحصیلی
- فرصت تبدیل کسب و کار به تفریح (چرا که با هر مهارت و علاقه و سلیقه ای می تونی یه منبع درآمد فوق العاده داشته باشی)
- نداشتن رئیس! (منظورم همون موجودیه که هی می گه این کارو بکن، اون کارو نکن…! که خوشبختانه من زیاد با این موجودات سروکار نداشتم…)
- داشتن میلیون ها مشتری بالقوه در سراسر کشور یا حتی دنیا
- امکان گسترش حوزه کسب و کار اینترنتی به ورای مرزهای جغرافیایی
- امکان راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه و یا با سرمایه حداقل
- امکان داشتن چندین کسب و کار پولساز به طور همزمان
- عدم نیاز به پرداخت مالیات (در برخی شرایط ممکنه نیاز باشه)
- وجود انواع روش های بازاریابی و تبلیغات در بستر اینترنت
- هزینه های پایین بازاریابی و تبلیغات در فضای آنلاین نسبت به آفلاین
- سهولت در نظرسنجی و تعامل با مشتری ها در بستر اینترنت
- امکان انجام خودکار بسیاری از فعالیت ها
- تبدیل چالش های تاثیر ویروس کرونا بر کسب و کارھا به فرصت، توسط افراد باهوش!
- و دلایل بیشمار دیگه ای که منو به شدت عاشق کسب و کار اینترنتی کرده…! شمارو چی؟
می تونین برامون از ویژگی های کسب و کار اینترنتی و دلایلی که باعث شده مسیرتون به خوندن این مقاله ختم بشه بگین تا بدونیم چه چیزی شمارو جذب این دنیای فوق العاده کرده و محتواهای بیشتری در این زمینه براتون تولید کنیم.
بھترین کسب و کار اینترنتی چیست؟
در پاسخ به سوال بهترین کسب و کار اینترنتی چیست باید بگم که از نظر من کاری که بیشترین ارزش افزوده رو هم برای ما و هم برای دیگران ایجاد کنه می تونه بهترین انتخاب برای ما باشه. کسب و کاری که تعداد زیادی از افراد رو مشغول به کار کنه. کاری که با حداقل انرژی، بیشترین بازدهی و سودآوری رو داشته باشه. به عنوان مال زمانی که ما می خواستیم آژانس سوتکا رو راه اندازی کنیم، به این فکر کردیم که چه توانایی هایی داریم؟ به چه کارهایی علاقه داریم؟ چطور می تونیم به بهترین شکل ممکن خدماتمونو به شما ارائه کنیم و در حال حاضر دنیای امروز ما به چه جیزی نیاز داره؟ و هزاران سوال دیگه که پاسخ دادن بهشون می تونه شما رو به بهترین کسب و کار اینترنتی مختص خودتون هدایت کنه. اگه دوست داشتین می تونین با ما در سوتکا هم در ارتباط باشید تا راهنماییتون کنیم یا سوالاتتونو در بخش نظرات بپرسید تا در سریع ترین زمان ممکن جواب بدیم و راهنماییتون کنیم سوتکایی عزیز.
و به طور کلی اگه قصد شروع بهترین کسب و کار اینترنتی رو دارین، اول باید به قلبتون رجوع کنید! قلب شما بهتون می گه که عاشق چه کاری هستید. قلب شما بهتون می گه که اگر چه کاری رو انجام بدین، گذر زمان براتون معنی نداره. قلب شما بهتون می گه که رسالت شما در زندگی چیه… و در نهایت بهترین کسب و کار اینترنتی مناسب برای شما چیه. وقتی علاقه تون رو پیدا کردید، وقتشه که در اون زمینه مهارت کسب کنید. با برررسی و تحلیل نمودار ایکیگای، می تونید بفهمید اون چه کاری یا کارهاییه که شما براش ساخته شدید:) موفق باشید.
مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی چیست؟
اولین مرحله برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق و پربازده اینه که نیت کنید! :) یعنی باید نیت و هدف خودتونو از راه اندازی کسب و کار اینترنتی مشخص کنید.
بله درست شنیدید. به نظر من هدف شما از راه اندازی کسب و کار اینترنتی خیلی خیلی خیلی مهمه. چرا؟ چون در این مسیر قراره با چالش های زیادی روبه رو بشید و اگه هدفتون به اندازه کافی بزرگ و حیاتی نباشه، ممکنه کنار بکشید و همه چی رو رها کنید. هدف شما باید به اندازه کافی بزرگ باشه تا علاوه بر ایجاد سوخت و انرژی کافی برای موتور شما، تمام چالش ها رو براتون شیرین کنه.
مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی به طور کلی می تونه شامل موارد زیر باشه:
- شناخت فردی و پیدا کردن علایق و توانمندی های خودتون
- کشف یک نیاز یا ایجاد یک ایده خلاقانه مرتبط با توانمندی های خودتون
- تحقیق و بررسی چالش ها و موانع موجود در زمینه موردنظر خودتون
- کشف ابزارها و امکانات موجود برای استارت مسیرتون
- طراحی یک استراتژی دقیق و رسم نقشه راه (منظورم همون بیزینس پلن یا طرح کسب و کاره…)
- طراحی وبسایت برای پیاده سازی استراتژی های شما در بستر اینترنت
- تبلیغات و بازاریابی برای معرفی محصولات یا خدمات خودتون
- رشد و یادگیری مداوم در زمینه کاری خودتون (اگه این کارو نکنید بعد از مدتی ممکنه وارد جاده خاکی بشید…پس یادگیری پیوسته رو فراموش نکنید! از ما گفتن…و از شما هم گوش کردن :))
- پیاده سازی راهکارهای جدید و خلاقانه برای متمایز شدن از رقبا
- و این قصه سر دراز دارد… جواب همه این سوالارو تو سوتکا پیدا می کنی…کافیه سوالتو تو بخش نظرات بنویسی یا با ما تماس بگیری:)
به ما بگید برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خودتون با چه چالش هایی روبه رو هستید تا در کنار هم برای حل اونها راهکار ارائه بدیم.
می دونین من چرا عاشق کسب و کار اینترنتی هستم؟ چون کافیه یه خورده خلاقیت داشته باشیم، اونوقته که می تونیم با اقدامات کوچیک، نتایج بزرگی رو خلق کنیم. وقتی کارمون مال خودمون باشه، تا ابد روی یک خط صاف حرکت نمی کنیم بلکه می تونیم رشد تصاعدی داشته باشیم. شاید اولش سخت باشه ولی بعد از مدتی، معجزات یکی پس از دیگری نمایان می شن… مثل ستاره ها…!
اصول کسب و کار اینترنتی چیست؟
برای پاسخ به سوال اصول کسب و کار اینترنتی چیست؟ باید زندگی و اقدامات افرادی رو که تونستن تو این مسیر موفقیت های بزرگی به دست بیارن بررسی کنیم. شاید بشه گفت در هر زمینه ای روش هایی وجود داره که ما رو سریع تر و راحت تر به موفقیت در اون زمینه می رسونه. به این روش ها می گن اصول! ما یا می تونیم این اصول رو فرا بگیریم و با عمل به اون ها مسیر موفقیت خودمونو هموار کنیم. یا می تونیم خودمون با سعی و خطا انواع و اقسام روش ها رو امتحان کنیم و به جواب موردنظرمون برسیم.
اما نکته اینجاست که این اصول، نباید ما رو محدود کنه و فرصت خلاقیت و کشف راه های جدید رو از ما بگیره. به نظر من هر کسی می تونه مطابق با ارزش ها و باورهای زندگیش، اصولی رو برای خودش داشته باشه که اونو به موفقیت دلخواه خودش برسونه. چرا که موفقیت از نظر هر کسی تعریف متفاوتی داره.
من (ریحانه نعیمی) برای پیدا کردن اصول موفقیت در هر زمینه ای این مراحل رو طی می کنم:
- موفق ترین فرد یا افراد رو در اون زمینه پیدا می کنم
- در موردشون تحقیق می کنم
- اشتباه ها و شکست هاشونو بررسی می کنم
- در مورد چالش هایی که در مسیرشون داشتن تحقیق می کنم
- رفتارشون رو در مواقع رو به رو شدن با چالش های مختلف تحلیل می کنم
- نقاط قوت و ضعفشونو بررسی می کنم
- تمام اطلاعات به دست اومده از این تحلیل ها رو با هم ترکیب می کنم تا به یک الگوی جدید برسم
- الگوی به دست اومده رو طبق علایق و روحیات خودم تغییر می دم تا به یک دستورالعمل اختصاصی و ویژه خودم برسم
- استراتژی شخصی خودمو می چینم و قدم به قدم طبق اصول خودم پیش می رم
بنابراین اگر می خوای اصول کسب و کار اینترنتی موفق رو یادبگیری، لازمه که همیشه در حال یادگرفتن و عمل کردن و تحلیل نتایج باشی. ما در سوتکا در تمام این مراحل کنارتیم و بهت کمک می کنیم براساس علایق و سلایقی که داری به یک استراتژی اصولی برای کسب و کار اینترنتی خودت برسی.
مدیریت کسب و کار اینترنتی چیست؟
مدیریت کسب و کار اینترنتی چیست؟ موضوعی که قبل از شروع فعالیتمون در این زمینه باید حتمن اطلاعات کافی رو در موردش کسب کنیم. یکی از مهم ترین بخش های یک کسب و کار، چه آفلاین و چه آنلاین، مدیریت اونه. کسب و کار اینترنتی چالش های خاص خودشو داره. ولی من همیشه عاشق چالش ها بودم. چون همیشه در چالش ها ست که فرصت ها نمایان می شن و دقیقا در چالش هاست که تفاوت یک مدیر واقعی با یک مدیر ناواقعی! معلوم می شه…
اگر به اندازه کافی اطلاعات داشته باشیم، اگر به اندازه کافی خودمونو رشد داده باشیم، اگر به اندازه کافی روی مهارت هامون تمرکز کرده باشیم، با کمی چاشنی خلاقیت می تونیم گوی سبقت رو برباییم! اگر بخوام یه مثال براتون بزنم می تونم به ماجرای گرون شدن بنزین در سال 98 اشاره کنم. این ماجرا باعث شد در حدود 10 روز اینترنت ایران با اختلال مواجه بشه.
حالا فرض کنید کسب و کار شما اینترنتیه. عایا قراره در طول این مدت بنشینید و دست روی دست بگذارید؟ عایا شما برای عبور از همچین چالشی تدبیری اندیشیده اید؟! عایا شما هم از … رنج می برید!!! (جای خالی را با عبارات درست پر کنید!)
نمونه ای از مدیریت کسب و کار اینترنتی در شرایط بحرانی و ماجرای گرون شدن بنزین!
نمونه ای از مدیریت کسب و کار اینترنتی در شرایط بحرانی قطعی 10 روزه دسترسی گوگل به این شکل بود که از سمت شرکت های اینترنتی بزرگی مثل دیجی کالا، اسنپ و … پیامی به مشتریان ارسال شد. تو این پیام به مشتریان گفته شد که می تونن با وارد کردن لینک سایت به طور مستقیم، از خدمات اینترنتی ما استفاده کنید.
این کار، حرکت هوشمندانه ای بود اما پیش زمینه ش جمع آوری اطلاعات تماس مخاطبان بود که قبلن از طرف این مجموعه ها انجام شده بود. بنابراین یکی از نکات فوق العاده مهم در کسب و کار اینترنتی اینه که چالش هارو پیش بینی کرده و از قبل برنامه ای برای تبدیل کردن این چالش ها به فرصت داشته باشیم.
ما قراره در سوتکا تمام تجهیزات لازم برای مدیریت کسب و کار اینترنتی خودمونو به دست بیاریم. قراره باهم رشد کنیم و پیشرفت کنیم. قراره کلی اتفاق فوق العاده رو رقم بزنیم.
ایده های کسب و کار اینترنتی چیست؟
ایده های کسب و کار اینترنتی چیست؟ سوالی که اکثر افراد قبل از شروع بیزینس آنلاینشون باهاش مواجه هستن. ایده های فوق العاده زیادی در زمینه کسب و کارهای اینترنتی وجود داره. از راه اندازی گل فروشی اینترنتی گرفته تا کسب و کار عطرفروشی اینترنتی و ایده های هیجان انگیزتری مثل اسنپ و دیجیکالا و … . و به نظر من این می تونه یکی از جذاب ترین ویژگی های کسب و کار اینترنتی باشه. این که بتونی هر نوع ایده ای رو در بستر اینترنت به یک منبع درآمد حرفه ای، هم برای خودت و هم برای دیگران تبدیل کنی. این که بتونی از علایقت پول بسازی. این که بتونی از یک ایده کوچیک شروع کنی و ذره ذره اونو رشد بدی تا به یک سیستم فوق العاده پولسازی و ایجاد ارزش افزوده تبدیلش کنی.
حالا این جا چدتا سوال مطرح می شه:
- ایده های کسب و کار اینترنتی چطور به دست میان؟
- ایده های کسب و کار اینترنتی اجرا نشده در ایران رو چطور می شه کشف کرد؟
- چطور بفهمیم که این ایده ها قابل اجرا هستن یا نه؟
- چطور هر نوع ایده ای رو در بستر اینترنت پیاده سازی کنیم
- و هزاران سوال دیگه در مورد ایده های کسب و کار اینترنتی که قراره اینجا در سوتکا به شما کمک کنیم تا پاسخش رو پیدا کنید.
نقش شبکه های اجتماعی در کسب و کار اینترنتی چیست؟
نقش شبکه های اجتماعی در راه اندازی و رشد کسب و کار اینترنیت این روزا برکسی پوشیده نیست. به خصوص اینستاگرام که با حضور میلیون ها کاربر ایرانی و جهانی به یک بستر فوق العاده پولساز برای تمام افراد در هر زمینه ای تبدیل شده. اگر چه شبکه های اجتماعی مثل شمشیر دولبه می مونن که اگه ندونیم به چه شکلی باید در اون ها فعالیت کنیم، نه تنها به برند و بیزینس ما کمکی نمی کنن، بلکه ممکنه ضربه های سنگین و مخربی هم به ما و کسب و کار اینترنتی ما وارد کنن. بنابراین ضرورت داشتن اطلاعات، راهکارها و استراتژی های لازم برای فعالیت در شبکه های اجتماعی به منظور راه اندازی و رشد شبکه های اجتماعی داشته در حال حاضر به شدت احساس می شه.
مشاوره کسب و کار اینترنتی چیست؟
بعد از تمام این ماجراها می رسیم به این سوال مهم که مشاوره کسب و کار اینترنتی چیست؟ همونطور که گفتم در هر مسیری چالش ها و فرصت های بیشماری وجود داره. به خصوص در زمینه راه اندازی کسب و کار اینترنتی یا آنلاین که در حال حاضر اینقققدر گسترش پیدا کرده. یک مشاور کسب و کار اینترنتی کسیه که در این مسیر راهنمای شماست. کسی که با توجه به تخصص، مهارت، تجربه و اطلاعاتی که در زمینه بیزینس انلاین داره، می تونه چالش های مسیر رو به شما نشون بده و حتی ازشون فرصت های استثنایی و ویژه برای کسب و کار شما بسازه.
یک مشاوره کسب و کار اینترنتی حرفه ای، به شما کمک می کنه که با کمترین هزینه، انرژی، زمان و سرمایه، بیشتری خروجی و بازدهی رو داشته باشید و با سرعت هرچه بیشتر به اهداف بیزینسی خودتون برسید. مشاوره کسب و کار اینترنتی از جمله خدمات ما در سوتکاست که باعث شده خیلی پرانرژی تر و جدی تر از قبل به راهمون ادامه بدیم تا بتونیم قدم های بزرگتری رو در جهت کارآفرینی و رشد مردم عزیزمون برداریم.
جمع بندی
تو این مقاله از سوتکا یادگرفتیم که کسب و کار اینترنتی چیست و چی نیست؟! اینکه هر کدوم از ما این فرصت رو داریم که یه بیزینس انلاین برای خودمون داشته باشیم و از علایقمون کسب درآمد کنیم. اینکه برای موفقیت مالی در زندگی پرتلاطم امروز باید هرروز چیزای جدید یادبگیریم و راه های جدید کسب درآمد به ویژه کسب درامد انلاین رو امتحان کنیم. اینکه همه مون می تونیم موفق بشیم، کافیه شروع کنیم و در راه و مسیر ویژه خودمون قرار بگیریم. و ایمان داشته باشیم که خود راه به ما میگه که چون باید رفت…! و یادمون باشه که سوتکا اینجاست تا به همه کمک کنه مسیر اصلی خودشونو پیدا کنن و با کمترین سرمایه، کسب و کار آنلاین خودشونو راه اندازی کنن.
نظرات شما در مورد کسب و کار آنلاین چیست؟
همین الان می تونی نظرتو راجع به کسب و کار آنلاین و فرصت ها و چالش هایی که به ذهنت می رسه در بخش نظرات با ما در میون بذاری و در خواستتو برای مشاوره رایگان ثبت کنی. تا اولین قدم برای موفقیت مالی و زندگیتو برداشته باشی. ما بیصبرانه منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم. :)
مقالات سوتکا همیشه در حال به روزشدنه. ستاره دارش کن و دوباره بهشون سر بزن تا ایده های جدید کسب و کار اینترنتی رو از دست ندی:)
دیدگاه (8)
سلام
مرسی از مقاله خوبی درباره کسب و کار اینترنتی نوشتید
لطفا درباره راه اندازی کسب و کار فروشگاه اینترنتی هم مقاله بنویسید
سلام جناب رحمانی عزیز
خیلی خوشحالم که براتون مفید بوده
حتما درباره راه اندازی فروشگاه اینترنتی هم مقاله مینویسیم.
میتونید از پایین صفحه دکمه زنگوله رو بزنید تا وقتی مقاله جدید میذاریم با خبر بشید
چقدر خوبه که الان تو اینترنت همه جیز رو میشه پیدا کرد. قبلا باید کلی میگشتیم تا کسی رو پیدا کنیم که بهمون چیزی یاد بده یا مثلا واسه لوله بازکنی برچسب ها رو زیر و رو میکردیم که آیا یه آدم مطمئن واس چاه بازکنی پیدا میشه یا نه ولی الان دیگه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تو اینترنت هست. از اطلاعات عمومی ساده گرفته تا انواع آموزش های فنی و… رو میشه از تو اینترنت پیدا کرد. سوال اینه که میشه به همه اطلاعاتی که توی نت پیدا میشه اعتماد کرد؟ بهرحال بعضی چیزا مثل سلامت، موضوعات مهمیه..
سلام و احترام خدمت شما
از نظر ارزشمندتون بسیار سپاسگزاریم.
دقیقا همین طوره. در خصوص اعتماد کردن یا نکردن به محتوای وبسایت ها، یکی از بهترین روش ها بررسی سایت ها از نظر تعداد ورودی ها، رتبه در گوگل و همین طور نظراتی هست که افراد در وبسایت ها منتشر می کنند. در زمینه سلامت و موارد بهداشتی و حساس استراتژی بنده اینه که نکات کلی رو از اینترنت مطالعه کرده و بعد به کمک منابع موثقی مثل کتاب های مرجع و مقالات علمی منتشر شده، صحت اون رو بررسی می کنم. و دقیقا همون طور که فرمودید نمی شه به طور کامل به محتوای منتشر شده در وبسایت ها و شبکه های اجتماعی اعتماد کرد و قطعا در این زمینه به منابع معتبر نیازه.
با تشکر از شما و با آرزوی موفیت همیشگی.
خیلی ممنون از مقاله خوبتون. خیلی عالی بود و دید خوبی بهم داد
من تمایل دارم در کنار شغلم که حسابداری هست یه کسب و کار اینترنتی داشته باشم. ممنون میشم راهنماییم کنید. چون خیلی جدی می خوام شروع کنم و می خوام به تنهایی بتونم مدیریتش کنم. باز هم ممنون از وقتی که می ذارید.
سلام و احترام خدمت شما
نظر لطف شماست
پیشنهاد من اینه که در همون زمینه ای که در اون تخصص دارید، یعنی حسابداری، یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید. به عنوان مثال بیزینس شما می تونه در این حوزه ها باشه:
1. آموزش حسابداری برای خویش فرماها
2. آموزش حسابداری حرفه ای برای استخدام در سازمان ها یا مجموعه های معتبر
3. آموزش کار یا نرم افزارهای حسابداری برای رشد کسب و کارها
4. همکاری با شرکت های طراحی و فروش نرم افزارهای حسابداری و کمک به فروش بیشتر اون ها
5. آموزش دروس و کتاب های حوزه حسابداری برای دانشجویان
6. و هر حوزه ای مربوط به حسابداری که می دونین در اون زمینه اطلاعات و مهارت هایی دارین که افراد دیگه ای وجود دارن که ممکنه بهش نیاز داشته باشن
برای اینکه بتونید این نیازهارو کشف کنید می تونید مسیر خودتون رو برای رسیدن به این جایگاه بررسی کنید و ببینید چه نیازهایی داشتید و چه هزینه هایی کردید. حالا خودتون به فردی تبدیل بشید که می تونه این نیازهارو در قالب راه اندازی کسب و کار آنلاین برطرف کنه. اگر نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید با شماره 09124824476 تماس بگیرید. امیدوارم براتون مفید باشه.
سلام ممنون از مقاله خوبتون
یک سوال برای کسی که اول راهه حتما لازمه طراحی سایت انجام بده؟
یا بهتره بعد از یک مدت این کارو انجام بده؟
سلام
شما که خودتون این کاره هستید
بستگی به کاری داره که میخواید انجام بدید و برنامه تون برای اون کار